Σχετικά με εμάς

Διαθέτουμε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από το 1968. Είμαστε μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε αυτοκίνητα κάθε τύπου (οικονομικά, suv, πολυτελή, οικογενειακά, βαν για επαγγελματική χρήση), μηχανάκια και μοτοσυκλέτες κάθε τύπου για την εξερεύνησή σας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αλλά και για την περιήγησή σας έξω από αυτό. Φιλοδοξούμε να φέρουμε τον όμιλο Apollo Rent A Car όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ελληνική αγορά ενοικιάσεις αυτοκινήτου, με χρόνιες και άμεσες συνεργασίες σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας, έχοντας τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτησή μας ως προσόν μας. Επικοινωνήστε μας για το οτιδήποτε, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Τέλος να σας ενημερώσουμε πως διατηρούμε σελίδα στο Facebook, Twitter και στο Instagram όπου ανά περιόδους αναρτούμε ειδικές προσφορές για τους φίλους μας.

Εταιρεία

Από το 1968. Είμαστε από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.


Στόλος

Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας με γνώμονες την οδική ασφάλεια και την οικολογική οδήγηση. Στόχος μας είναι να τους παρέχουμε την απόλυτη οδική εμπειρία.


Φιλικές τιμές

Δείτε τις προσφορές μας, καθώς και τον τιμοκατάλογο μας αναλυτικά και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, για να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας ή για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη.Οργανώστε το δικό σας ταξίδι